VIOD F1 wint toernooi Kockengen

Op zaterdag 16 mei speelden de jongens van de F1 hun eerste toernooi van het seizoen. Dit was op de velden bij voetbalvereniging Kockengen. De jongens wonnen de eerste prijs. Een mooie beloning na een jaar lang hard trainen.  

Om 9.00 uur werd er afgetrapt voor de eerste wedstrijd, gelijk tegen Kockengen. Dit was een mix team van F en E spelers. Ze konden dus gelijk flink aan de bak. Vanaf de aftrap werd er gelijk veel druk gezet door onze jongens. Na amper een minuut spelen stond het al 1-0 voor VIOD door een mooie droge knal van Simon in de rechterhoek.

Combinatiespel
Dit was het startsein voor een zeer goede wedstrijd van VIOD. Er werd gespeeld met 2 spitsen en 2 vleugelspelers met daar achter een verdedigende middenvelder en een laatste man. Super aanvallend dus. Na de 1-0 hielden de jongens de druk er goed op en Kockengen kon weinig tot geen kansen creëren. Al snel viel de 2-0 door Jens. Dit doelpunt kwam voort uit mooi combinatiespel van het hele team. 2-0 was ook de eindstand.

Mooie aanvallen
Na een korte pauze werd er weer gevoetbald en nu tegen HSV (niet uit Hamburg). Na een iets minder begin pakten de jongens het weer goed op door veel druk te zetten op de helft van de tegenstander en al snel viel het eerste doelpunt door Jens. Uiteindelijk zou hij in deze wedstrijd 4 keer scoren wat ook de einduitslag zou zijn. Het had een nog hogere score kunnen zijn. Helaas werden er ook zeer mooie aanvallen van Tommy en Ruben gemist door goed keeperswerk van de tegenstander of er werd net naast geschoten. Weer een goede wedstrijd met topvoetbal.

viod f1

Topteam
Voor de laatste wedstrijd moesten de jongens tegen de F1 van Kockengen. Ook in de deze wedstrijd waren er weer mooie aanvallen te zien. Tommy maakte een doelpunt en wederom 2 maal Jens. Het was erg mooi om te zien hoe er als team gevoetbald werd. Iedereen van keeper tot spits en coach waren TOP!

Thijs, Luuk, Bastiaan, Stefan, Harm, Simon, Tommy, Jens, Ruben en Richard gefeliciteerd met de eerste plaats en veel succes op 23 mei bij het VIOD toernooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *