Vrijwilligers gezocht

Beste leden en ouders/verzorgers,

Net als bij veel andere verenigingen kampt onze vereniging ook met een serieus vrijwilligers probleem. Binnen een vereniging zijn er vele taken die uitgevoerd moeten worden om een vereniging optimaal te laten functioneren. Dit komt vaak neer op de schouders van een (te) kleine groep mensen binnen de club.

We hebben niet alleen extra handen nodig om taken uit te voeren maar er is ook een gebrek aan mensen die alle verschillende taken in de verschillende commissies coördineren. Zonder goede coördinatie komen veel zaken niet van de grond.

Er is al vaker een oproep gedaan om meer leden en ouders actief te krijgen binnen onze club. Hier is door een aantal mensen gehoor aan gegeven en zij zijn inmiddels als vrijwilliger actief of gaan dit nog worden in een commissie of project wat door een gebrek aan coördinatie nog niet van de grond is gekomen.

Binnen de club zijn er een hoop zaken die beter geregeld kunnen worden of soms ook zelfs helemaal nog niet geregeld zijn.
Hierbij moet je denken aan de onderstaande zaken:

– Scheidsrechters voor senioren wedstrijden
– Scheidsrechters voor jeugd wedstrijden
– Vaste grensrechter voor VIOD 1
– Gastheer/vrouw  (Ontvangen van begeleiders van de tegenpartijen)
– Verzorg(st)er voor de selectie (blessure behandeling en/of preventie)
– Vrijwilligerscommissie. (Coördineren en begeleiden van alle vrijwilligers taken)
– Sponsorcommissie
– Feestcommissie
– Onderhoud werkzaamheden velden en accommodatie
– Webmaster voor onze nieuwe website

Wanneer er veel mensen zich aanmelden om te helpen zal dit betekenen dat de frequentie dat jullie inzet gevraagd wordt lager wordt en dat je wellicht met een aantal uren per seizoen van grote betekenis bent voor de vereniging. Vele handen maken licht werk!

Help VIOD en meld je aan als vrijwilliger!

Wij willen je dus vragen om je beschikbaar te stellen voor bepaalde activiteiten binnen onze club. Wil jij ook onze prachtige club helpen? Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan voor één of meerdere taken. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Vrijwilliger gezocht

Wil jij ook onze prachtige club helpen? Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan voor één of meerdere taken. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
DD dash MM dash JJJJ
Ik help CSV VIOD graag als:*
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.