Bekerwedstrijd Graveland’s J09-2 tegen VIOD J09-1

Het begon allemaal in kleedkamer 7…   nadat coach Erwin de teamindeling had besproken gingen de spelers enthousiast naar het veld om warm te draaien… de wedstrijd begon om 09.00 uur.

In de vroege ochtend was het team afgetrapt en team J09-1 had de eerste paar minuten veel balbezit en veel pogingen gedaan naar het doel maar de bal wilde maar niet het net in, na een aantal pogingen bij de tegenpartij kwam daar toch het eerste doelpunt van de tegenpartij! 0-1 maar na ruim een minuut maakte de tegenpartij in hun enthousiasme, per ongeluk een eigen goal die telde en na 10 min. was de stand 1-1.

Team J09-1 was wakker geworden en daarna waren ze niet meer stoppen… nadat Maureen de bal kreeg gaf ze een voorzet door een diepe pass te geven aan Anouar die gelijk scoorde en het was voor ons team 2-1! Na drie minuten scoorde Niels vrij ongedekt het doel in, zo werd het 3-1! Het team van J09-1 kan hard schieten en we kregen bijna medelijden met de keeper van de tegenpartij, de ballen waren niet meer te stoppen.. na twee minuten scoorde Maureen met een mooie bal van links en het werd 4-1!

Ondertussen was Erwin goed aan het coachen en gaf support aan het team J09-1 over hun eigen posities. Er was een korte discussie over het inschieten van de bal vanaf de zijkant, de tegenpartij schopte de bal in één keer het veld in, maar volgens de KNVB-regels moet je met de bal één keer indribbelen, nadat er is ingedribbeld kan er direct worden gescoord de speler die indribbelt. Team J09-1 deed dit volgens de regels maar de tegenpartij deed dit niet.

Het was een fanatieke wedstrijd, de tegenpartij zag na 10 min een kans om te scoren en zo werd het 4-2.  De tegenpartij had het zwaar langs de zijkanten, want die werden goed bewaakt door Cas, waardoor ze vaak balverlies hadden. Team J09-1 had door dat de tegenpartij toch niet zo sterk was als gedacht en ze gingen los…

Als aanvaller scoorde Danny achter elkaar 2 doelpunten, waardoor het 6-2 werd!  Rond 09.40 uur maakte de tegenpartij nog een doelpunt, niet wetende dat dit hun laatste doelpunt zou zijn…
Door een mooie voorzet va Anouar kon Jasper met een diepe pass een doelpunt maken en het was 7-3!
Cas scoorde vanaf de zijkant met een hoge pass een treffend doelpunt en in de laatste minuten scoorde Maureen bij een corner een doelpunt waardoor team J09-1 heeft gewonnen met 9-3!

Met volle trots heeft het team na afloop het zweet van zich af gedoucht.

https://www.instagram.com/csvviod/
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.