Doelpuntenfestijn bij JO 10-1

Op zaterdag 18 november moesten de jongens van JO 10-1 een thuiswedstrijd spelen tegen VV De Meern. Deze tegenstander staat onderin de competitie. Het zou dus mogelijk moeten zijn om met veel doelpunten te winnen. Nu is dat zeker niet het belangrijkste, maar in de strijd om de titel wel lekker.

Al snel zagen we dat De Meern er weinig van kon en dat het verschil wel erg groot was. Binnen een paar minuten was de wedstrijd al gespeeld. Er werd goed en geconcentreerd gespeeld. Er werd met mooie combinaties en individuele acties gestrooid. De coaches konden zodoende veel spelers op een andere plek neerzetten dan dat ze gewend zijn. Zo stond onze spits zomaar als laatste man en onze laatste man in de spits. Goed om te zien dat het niet echt uitmaakt waar ze staan. Ze doen hun taak met volle overgave.

Tijdens de rust was het mogelijk om de keeper te wisselen en hem ook in het veld te laten spelen. Helaas kon hij geen doelpunt maken. De rest van het team kon dat wel. Het werd dan ook een monsterscore. De eind uitslag was 20-1 voor Viod. Hierdoor blijft dit team bovenaan staan in de competitie. Meer kan ik er niet over schrijven. Het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van De Meern, en de doelpunten vlogen je om de oren. Het was voor de schrijvende pers niet bij te houden wie er wanneer scoorde en hoe de doelpunten vielen.

Het gaat goed mannen, blijf zo doorgaan.

Tekst: Mark Verhoef

https://www.instagram.com/csvviod/
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.