Jubilarissen

Dit voorjaar mocht Viod weer twee jubilarissen die de 500 wedstrijden in de senioren hebben weten vol te maken letterlijk en figuurlijk in het zonnetje zetten. Een niet geringe prestatie als je weet dat er met deze twee heren erbij er in totaal nu zeven spelers zijn die dit hebben weten te bereiken.

In maart was het Marcel Burggraaf die zijn 500 ste vol maakte als inmiddels “oproepkracht” binnen de veteranen. Het grootste deel van zijn carrière was Marcel te bewonderen in het derde elftal. Marcel werd gefeliciteerd en ontving de bijbehorende oorkonde, een shirt met naam en aantal wedstrijden en natuurlijk de bloemen.

In mei was het Dick Romijn die exact die dag zijn 500 ste speelde. Hij is de enige die tot nu toe deze reeks vol heeft gemaakt binnen de selectie(1e/2e). Daarbij is Dick met 353 doelpunten de onbetwiste topscorer allertijden en met 9 overwinningen van het prestigieuze “Henk van Ginkel Oliebollentoernooi” op zak ook onbetwist de oliebollen koning. Ook Dick nam in het bijzijn van zijn twee meest favoriete vrouwen de cadeaus in ontvangst.

Beiden van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie en het bestuur van Viod hoopt jullie nog vaak op het veld tegen te komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.