Nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen

27 mei 2018

We zijn blij met de komst van de nieuwe hoofdtrainer voor de selectie van VIOD: Azzadine Al-Harchaoui

Een korte introductie: Azzadine is 38 jaar, woont samen met zijn vrouw en zoon in Leidsche Rijn en hij is in het dagelijkse leven teamleider bij Rijkswaterstaat.

Als trainer is hij in het bezit van TC-2 en Azzadine heeft een groot deel van z’n trainerscarrière doorgebracht bij Magreb ’90. Hier heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan en is hij goed bekend binnen de regio Utrecht.

Albert den Ouden (voorzitter): “Als club hebben we een jonge, talentvolle selectie, waarbij de resultaten nog achterblijven. Met Azzadine willen we voor komend seizoen een nieuwe impuls geven aan de selectie, waarbij we inzetten op attractief voetbal met lef en initiatief. We kijken uit naar de komst van Azzadine en het komende seizoen. Natuurlijk wil ik ook onze huidige interim hoofdtrainer bedanken: Theo bedankt dat je ook afgelopen half jaar de club als hoofdtrainer weer hebt geholpen en dat de punten weer beginnen te komen!”

Azzadine: “Een van de leukste aspecten van het trainerschap vind ik het overbrengen van kennis en het trainen in vaardigheden. Ik beleef er plezier aan en vind het een uitdaging om zaken uit te leggen op een manier die aansluit bij de spelers en de club. Ik ben iemand die zich graag goed voorbereid en op een positieve en enthousiaste manier mensen tegemoet treed. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan met de beoogde speelwijze en de selectie van VIOD!”

Foto: v.l.n.r.: Albert den Ouden (voorzitter), Azzadine Al-Harchaoui, Benjamin Wiggelinkhuizen (Penningmeester)