Scott Klaassen VIOD scheidsrechter van het jaar

Scott Klaassen, is met een gemiddelde score van maar liefst 8,9, de beste VIOD clubscheidsrechter van het seizoen 2017 – 2018 geworden. Hij is hiermee de opvolger van Devin van Houten die deze keer buiten de top 3 viel. Op een gedeelde tweede plaats eindigden Yvo Broeken en Arjan de Graaf. Beide scoorden het mooie gemiddelde van 8,5.

Om mee te mogen dingen naar de titel VIOD scheidsrechter van het jaar moeten er minimaal 3 wedstrijden zijn gefloten. De wedstrijden van de JO9 en de JO8 tellen niet mee. Deze wedstrijden werden gefloten door een spelbegeleider.

Dit seizoen werden er in totaal ongeveer 125 thuiswedstrijden gefloten door de clubscheidsrechters van VIOD. VIOD laat bij alle thuiswedstrijden de bezoekende vereniging de VIOD clubscheidsrechter beoordelen met een cijfer tussen de 0 en de 10. Ook dit seizoen waren de beoordelingen weer hoog, zo werd er bijvoorbeeld maar liefst 4 keer een 10 gegeven. Deze eer viel ten beurt aan Scott Klaassen, Arjan de Graaf, Harrie Otten en Patrick v.d. Voorde.  Een geweldig compliment aan alle clubscheidsrechters van VIOD dus. Hierbij dan ook nog een woord van dank aan alle heren en dame die dit seizoen één of meerdere wedstrijden hebben gefloten. Top!!!

Op de foto de winnaar Scott Klaassen (links) samen met scheidsrechter coördinator Theo van Houten.

 

https://www.instagram.com/csvviod/
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.