Sponsor VIOD in december gratis met Sponsorkliks

Twee keer klikken voor extra knikkers! Hoe leuk is dat? Als je in december online winkelt, is het vanaf nu heel eenvoudig om VIOD GRATIS te sponsoren via Sponsorkliks. Zo worden de Sinterklaas- en kerstinkopen nog leuker, zowel voor jou als voor de club!

Hoe kan ik dat doen? Twee keer klikken
Ga bij je volgende online aankoop eerst naar www.sponsorkliks.com/ en vul in de zoekbalk CSV VIOD in (zie boven). Kies daarna in het winkeloverzicht van Sponsorkliks je favoriete webwinkel. Dat is alles! Bijna alle bekende webwinkels doen hieraan mee, dus met iedere online aankoop kan je VIOD steunen.

Je kan hetzelfde ook doen via onze eigen website www.csvviod.nl. Hier staat een banner van sponsorkliks, waarna je ook in het winkeloverzicht komt, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando.

Gratis sponsoring?
Ja, gratis sponsoring. Elke online aankoop levert VIOD een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt (dit geld gaat anders naar zoekmachines als Google). Het kost je dus niets extra en levert VIOD wat op!

Is dit wel te vertrouwen?
SponsorKliks bestaat al sinds 2011 en alleen al in Nederland zijn al vele honderden verenigingen ons voorgegaan. Dus ja, SponsorKliks is te vertrouwen.

En de extra knikkers?
Het geld dat hiermee opgehaald wordt, willen we gebruiken voor de inrichting en aankleding van het nieuwe Dorpshuis. Ja, dit kan nog even duren, maar dan hebben we hopelijk ook een mooi bedrag om uit te geven.

Alvast bedankt!
Het zou fantastisch zijn als we zo met elkaar geld kunnen inzamelen voor de vereniging en het Dorpshuis. Naast de webwinkels kun je ook terecht bij 4.500 restaurants, waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert voor VIOD!

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Het bestuur van VIOD

https://www.instagram.com/csvviod/
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.