Van de Voorzitter….

26 juli 2019

Beste Leden,

Nog even en iedereen heeft, of is op vakantie. Lekker uitrusten van school en werk, even lekker wat anders doen dan de dagelijkse routine. Heel belangrijk even de zinnen te verzetten en op te laden voor een nieuw schooljaar of nieuwe uitdagingen op het werk.

Ook onze vereniging is op “vakantie”, geen trainingen, geen wedstrijden geen gezelligheid rondom het veld en het dorpshuis. Dit wil echter niet zeggen dat er achter de schermen niets gebeurt.

Nog nooit zijn er zoveel ledenmutaties binnen onze vereniging geweest als dit seizoen en nog steeds vinden deze plaats. Gelukkig slaat de weegschaal van vertrekkende en nieuwe leden naar de positieve kant door. De ledenadministratie en het wedstrijd secretariaat is er ook in de vakantie best druk mee. Tevens zijn de voorbereidingen voor de start van het aankomende seizoen al weer in volle gang, completeren trainers en begeleiding van alle teams, verzorgen van materialen en kleding en de organisatie van de (aftrap) startzaterdag op 24 augustus. Allemaal zaken die geregeld worden in de vakantie. Ik wil mijn waardering uitspreken voor deze commissie- en bestuursleden die hun uiterste best doen alles aan het begin van het nieuwe seizoen voor jullie voor elkaar te hebben.

Zij kunnen echter niet alles alleen, wij hebben ook jullie hulp nodig. Zo zijn wij nog op zoek naar begeleiding voor de JO-11 en naar een nieuwe leider van ons eerste elftal.

Zoals jullie wellicht weten start er komend seizoen een heus Dames elftal waarin bijna alle meiden uit de voormalige A junioren weer terug zijn. Dit is hartstikke leuk en hier kon er natuurlijk maar een leider van worden,…. Gerard. Dit houdt wel in dat zijn functie bij het eerste nu vacant is. Elk elftal heeft een goede leider nodig, zeker een eerste elftal en Azzadine kan alles natuurlijk nooit alleen.

Ik doe daarom een beroep op jullie allemaal om je gedachten te laten gaan en met ideeën te komen voor de invulling van zowel de begeleiding van de JO-11 als het eerste elftal. Het is de verantwoording van ons allen als leden van onze mooie club om de posities ingevuld te krijgen. Ik hoop dat mijn telefoon roodgloeiend staat en mijn mailbox volloopt.

Allemaal een fijne vakantie gewenst en tot de 24ste

Albert den Ouden