Van de Voorzitters

Beste Leden,

Op het moment van schrijven van dit bericht lopen de besmetting cijfers van corona nog elke dag op en zitten we inmiddels in een tweede Lock down.

Je kunt in de samenleving merken dat we meer moeite krijgen om ons aan alle regeltjes te houden en we willen allemaal ons oude leventje terug. Op dit moment verlangen we naar simpele dingen die we voor corona als normaal beschouwden. Je kunt je nu bijna niet voorstellen dat je zou afmelden voor een wedstrijd omdat je iets anders te doen hebt en ik denk dat als we nu een ledenvergadering zouden hebben, we een presentiescore van 100% zouden hebben.

Voorlopig hoeven wij helaas nog niet aan voetbal te denken en dat brengt mij op ons jaarlijkse “Henk van Ginkel Oliebollentoernooi” wat dit jaar zoals jullie zullen begrijpen helaas geen doorgang kan vinden. De laatste editie was een meer dan geslaagde sportieve en gezellige middag en een mooie start van de feestdagen. Helaas, dit jaar is alles anders en zullen we onze Kerstdagen, maar ook Oud en Nieuw in huiselijke kring moeten vieren.

Nu klinkt bovenstaand verhaal natuurlijk als een drama, maar het is niet meer dan “vervelend” als je het afzet tegen wat er achter de deuren van bijvoorbeeld zorgcentra gebeurt, bij mensen die alleen zijn maar ook de economische malaise die de diverse bedrijfstakken ondervinden in deze tijd.

Gebruik de vrije tijd, die ontstaat doordat we niet kunnen voetballen om iemand in je omgeving te bezoeken of geef eens een belletje. Doe eens gemakkelijk met eten en bestel bij de lokale horeca, zij zullen dit zeker waarderen.

Laten we, zeker in de aankomende periode, met de Kerstgedachte in ons achterhoofd, of je nu gelovig bent of niet, naar elkaar omkijken en elkaar bijstaan. Vooruitgang Is Ons Doel, nu even niet op het veld maar om door deze waardeloze periode heen te komen.

Afgelopen zaterdag zag in de flyer van Peter en Cynthia over de Oliebollen & Bubbles Drive-Through die zij organiseren op 30 en 31 december bij Dorpshuis “de Veenkluit”

Het zou natuurlijk een prachtig gebaar zijn als iedereen die zijn oliebollen normaal gesproken bij de Protestantse Kerk bestelt, dat dit jaar bij onze plaatselijke horeca doet.                                          Zie voor meer informatie de flyer die je door de bus hebt gekregen of de foto op onze website.

Als Kerst/Oudejaars gebaar bieden wij alle leden van V.I.O.D. vijf oliebollen aan. Je kunt deze gratis afhalen (of toevoegen aan je bestelling natuurlijk) op 30 of 31 december. Wel even van tevoren bestellen natuurlijk bij Peter of Cynthia.

Namens jullie bestuur, blijf gezond, pas op elkaar en probeer ondanks alles te genieten van de komende feestdagen. Laten we ons na deze Lock down en eventuele vaccinatie richten op een mooi lustrumjaar 2021

Namens bestuur,

Leen en Albert

 

https://www.instagram.com/csvviod/
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.