Van de Voorzitters

Beste Leden,

Wat hadden wij, Leen en ik, dolgraag namens het bestuur nu een positief verhaal rond gestuurd;

Een nieuw seizoen, lekker trainen, nieuwe competitie met een razend enthousiaste nieuwe trainer Sidney Bontrop. Lekkere grasmat en zicht op een nieuwe accommodatie in de nabije toekomst.

Helaas loopt het allemaal geheel anders, na een seizoenstart die al in het teken stond van beperkingen en maatregelen rondom corona, zitten we inmiddels midden in de tweede lock-down.

Dan wel geen totale lock-down, maar genoeg om bijna alle verenigingsleven en sociale activiteiten geheel lam te leggen. Opnieuw een behoorlijke klap voor velen op zakelijk en sociaal gebied, na de behoorlijke tik die we in het voorjaar al te verduren hebben gehad. Wel een noodzakelijke maatregel vind ik, als je ziet hoe dichtbij het virus ook in onze vereniging inmiddels had weten te komen.

Het is soms moeilijk, ook voor mij, om alle opgelegde maatregelen te snappen en te accepteren. We willen allemaal zo graag ons “normale” leven van voor maart dit jaar weer oppakken.

Helaas lijkt het erop dat dit nog even gaat duren en dus zullen we samen moeten volhouden en zal het straks zeker weer Vooruit gaan, dat moet ons Doel zijn. Laten we er het vertrouwen in hebben dat we volgend jaar gezamenlijk een fantastisch feest kunnen vieren ter ere van het 50 jarig bestaan van onze vereniging.

Op onze jaarlijkse ledenvergadering hadden we dit jubileum inmiddels op de agenda staan om vast een klein clubje mensen warm te maken de organisatie van dit feest op te pakken. Die leden vergadering komt er voorlopig nog even niet hebben we afgelopen week besloten. Het is niet verantwoord, ook al is de vergadering meestal niet zo groot,  om deze op dit moment “live” te houden. Digitaal is een optie maar zou waarschijnlijk een erg eenzijdig verhaal opleveren.

We schuiven de vergadering daarom nog even door, vertrouwend op betere tijden. Ook de inning van de contributie voor seizoen 2020/2021 schuiven wij nog even voor ons uit,  totdat we weten wanneer we met zijn allen weer “de wei” in mogen.  

Min of meer noodgedwongen draag ik de voorzitters hamer dan ook nog niet fysiek over aan Leen en lopen we nog even gezamenlijk op de komende periode.

Klein lichtpuntje in deze tijd is dat het ontwerp van het nieuwe Dorpshuis wat op de plaats van het deel te slopen school zal komen gereed is en de omgevingsvergunning inmiddels is aangevraagd.  Onderaan dit bericht staan drie linkjes waar een kleine impressie van ons nieuwe onderkomen zichtbaar is.

Blijf gezond, let op jezelf en op elkaar, we spreken elkaar zeker en houd moed en vertrouwen

Namens bestuur,

Leen en Albert,

Impressie Concept ontwerp Dorpshuis

000n_A_18015DO_concept_20200605    ;   100n_A_18015DO_concept_20200605   ;    200n_A_18015DO_concept_20200605

https://www.instagram.com/csvviod/
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.