Wedstrijdverslag S.V. De Vecht 1 – VIOD 1

S.V. de Vecht – VIOD 0-2
10 september, 2e bekerwedstrijd op een heerlijke zaterdagmiddag. Alle ingrediënten waren aanwezig om een heerlijke pot voetbal op de mat te leggen. Beide ploegen hebben hun eerste bekerwedstrijd gelijk gespeeld dus was de missie duidelijk. Winnen!

Die boodschap werd begrepen. Vanaf de eerste dag van de voorbereiding is er een positieve vibe te bespeuren in en rondom Tienhoven. Spelers stromen massaal binnen, inzet is optimaal en gemiddeld een mannetje of 25/26 op de training zijn we op de goede weg. Dat zag je ook tegen de Vecht weer terug. Hoog druk werd er gezet op het moeilijk bespeelbare veld en dat resulteerde in een handjevol aanvallen richting het doel van de Vecht. In de combinatie met Mo en Danny was het Danny die de trekker overhaalde en de 0-1 tegen de touwen schoot. Luttele minuten later was het Leon die een goede kans kreeg op de 0-2 maar de bal rolde naast. Duels werden er gewonnen en iedereen knokte zich een slag in de ronde met en voor elkaar.

Tweede helft was het beeld niet anders. Hoe de Vecht het ook probeerde, VIOD kwam nauwelijks in de problemen. Het was dan ook wachten op de 0-2. Die viel echter pas in de eindfase van de wedstrijd. Strakke voorzet van Danny werd getoucheerd door een speler van de Vecht en zodoende kon de 3 punten werden bijgeschreven richting de ploeg uit Tienhoven.

Mooi om te zien wat er gaande is bij de ploeg van coach Eddy Willemsen. Samen met zijn vaste assistent Mustapha El Idrissi hebben zij hun DNA nu al zichtbaar duidelijk gemaakt.

Wij blijven in ieder geval deze gretige ploeg met veel plezier volgen!

https://www.instagram.com/csvviod/
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.