Lid worden

Bij VIOD zijn we blij met elk lid!

We proberen voor onze leden een toegankelijke en gezellig familie club te zijn en daarom streven we er ook naar om de contributie op een betaalbaar niveau te houden. Naast de faciliteiten om te kunnen voetballen zijn er bij VIOD regelmatig leuke activiteiten voor de jeugd, zoals jeugddagen en toernooien, zijn ook alle elftallen voorzien van gesponsorde kleding en wordt elk team begeleid door een aangestelde leider en/of trainer.

Contributie

Senioren: € 170,00
Junioren: € 112,50
Pupillen: € 92,50
Niet spelend lid: € 85,00

Wil jij lid worden?

Neem dan contact op middels het Contact formulier “Lid worden” op de contact pagina.

Ik wil ook lid worden

Afmelden als lid en mutaties doorgeven

Voor alle leden (en hun ouders) geldt, dat het mondeling afmelden of doorgeven van mutaties bij trainer, leider en/of bestuurslid niet voldoende is en er altijd een schriftelijke afmelding/mutatie bij de ledenadministratie vereist is.

Aan het einde van het seizoen heeft u als lid de mogelijkheid om het lidmaatschap op te zeggen. Dit moet vóór 1 juni plaatsvinden. Op 1 juni moeten wij namelijk onze leden weer aanmelden bij de KNVB als lid van csv VIOD voor het nieuwe seizoen. De KNVB brengt voor het lidmaatschap kosten in rekening. Mocht het daarom voor komen dat u als lid vergeten bent uzelf of uw kind uit te schrijven voor de uiterste termijn van 31 mei, dan brengen wij u € 25,00 in rekening voor deze kosten.

Leden die in het nieuwe seizoen wedstrijden spelen of getraind hebben en alsnog op willen zeggen betalen bij opzegging vóór 31 december 50% van de contributie. Indien de opzegging na 31 december bij ons binnen komt bent u de volledige contributie verschuldigd.

Het doorgeven van mutaties en het opzeggen van het lidmaatschap kan  door een contact formulier in te vullen.
Klik op  Menu kopje Contact >  en gebruik het contactformulier “Lid worden”

U ontvangt een bevestiging van de ledenadministratie als de wijziging is doorgevoerd.

Bedankt voor u medewerking.