Gerard van Houten VIOD scheidsrechter van het jaar!

14 september 2020

Gerard van Houten, is met een zeer hoog gemiddelde van maar liefst 8,62, de beste VIOD clubscheidsrechter van het seizoen 2019 – 2020 geworden. Hij is hiermee de opvolger van Edwin van Loenen die deze keer genoegen moest nemen met de 2e plaats, ook niet verkeerd. Edwin kwam met een gemiddelde van 8,58 net iets te kort voor het prolongeren van de titel. Sjoerd v.d. Vaart wist met een gemiddelde van precies een 8 beslag te leggen op de 3e plek.

Om mee te mogen dingen naar de titel VIOD scheidsrechter van het jaar moeten er minimaal 3 wedstrijden zijn gefloten. De wedstrijden van de JO9  telden niet mee. Deze wedstrijden werden gefloten door een spelbegeleider.

Dit seizoen werden er in totaal ruim 60 thuiswedstrijden gefloten door de clubscheidsrechters van VIOD, minder dan gebruikelijk maar dat kwam natuurlijk door de corona crisis. VIOD laat bij alle thuiswedstrijden de bezoekende vereniging de VIOD clubscheidsrechter beoordelen met een cijfer tussen de 0 en de 10. Ook dit seizoen waren de beoordelingen weer hoog, zo werd er bijvoorbeeld maar liefst 4 keer een 10 gegeven. Deze eer viel ten beurt aan Edwin van Loenen, Rutger de Graaf, Floren van Luipen en Dylo van Houten.  Een geweldig compliment aan alle clubscheidsrechters van VIOD dus. Hierbij dan ook nog een woord van dank aan alle scheidsrechters die dit seizoen één of meerdere wedstrijden hebben gefloten. Top!!!

Op de foto de trotse winnaar Gerard van Houten.