Sponsoring

Voor een kleine dorpsvereniging als VIOD is het bijna onmogelijk om de club draaiende te houden op alleen de contributie inkomsten. Gelukkig zit er groei in het ledenaantal maar daarmee heeft de club ook extra materialen nodig. Draag jij VIOD een warm hart toe, dan moedigen we je aan VIOD te sponsoren!

Dankzij vele bereidwillige sponsoren en donateurs is VIOD al meer dan 40 jaar een gezonde vereniging.. Door deze sponsorinkomsten kunnen wij de contributie op een acceptabel niveau houden zodat de club toegankelijk blijft voor iedereen! Dankzij de vele kleding sponsoren is ieder elftal voorzien van een gesponsord tenue. Ook worden sponsorinkomsten gebruikt om leuke activiteiten voor de jeugd te organiseren, zoals jeugdtoernooien.

Steun VIOD!
Wilt u VIOD een financieel een steuntje in de rug geven? Vul dan het contactformulier voor sponsoring in. De sponsorcommissie neemt dan contact met u op en legt u alles uit over de verschillende sponsoring mogelijkheden. Kijk alvast in de VIOD Sponsoring brochure om een indruk te krijgen welke sponsormogelijkheden er zijn.

Hartelijk dank voor uw steun!
De Sponsorcommissie

Ja, ik wil VIOD steunen