Indelen Jeugdteams 2020-2021

Het is inmiddels mei en ondanks dat er niet gevoetbald wordt zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Dit betekent dat de jeugdspelers ingedeeld moeten worden in de jeugdteams voor volgend seizoen.

De insteek is om zoveel mogelijk ongewijzigd blijft maar hier en daar zal er toch wat veranderen. Zo hebben we jammer genoeg te maken met een aantal opzeggingen en zal onze O12 volgend seizoen O13 worden en op een groot veld gaan spelen (en dus meer spelers in het team nodig hebben)

Begin juni zullen we met de voorlopige indeling komen en hopen dat we tot die tijd nog wat nieuwe leden mogen verwelkomen.

Wij vragen hiervoor de steun van onze spelers want jullie hebben wellicht vriendjes en vriendinnetjes die het leuk vinden om met jullie te gaan voetballen bij onze mooie club.

Voor ieder lid die een nieuwe speler aanbrengt ligt er een supercool VIOD trainingsshirt klaar. Opgeven kan via de website en vraag het nieuwe lid om jouw naam te vermelden zodat wij weten dat wij voor jou zo’n shirt kunnen verzorgen.

https://www.instagram.com/csvviod/
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.