Indeling Jeugd 2020-2021

15 juni 2020

Beste leden, ouders en begeleiders,

Na een abrupt einde van het seizoen en later een voorzichtige doorstart in de vorm van trainingen zijn we inmiddels zover dat de indeling van de jeugd weer rond is.

Door wat opzeggingen werd het ook dit jaar weer een flinke puzzel maar uiteindelijk zijn we erin geslaagd om weer 6 jeugdteams samen te stellen.

Voor een paar spelers verandert er iets t.o.v. het afgelopen seizoen maar er zijn geen grote opsplitsingen van teams aan de orde.

Enkele teams zijn krap bezet en we hopen dat er deze zomer nog wat transfers plaats vinden en de teams op volle sterkte komen.

Ieder lid die een nieuw lid aanbrengt krijgt een mooi VIOD trainingsshirt cadeau. Het nieuwe lid moet bij aanmelding op de website de naam van het VIOD lid vermelden dan weten wij wie er een shirt moet krijgen.

Klik op deze link voor de nieuwe team indelingen >> Team indeling 2020-2021

We hopen dat we in september van start kunnen en als de situatie het toelaat zullen we dat dit jaar ook weer doen middels een ‘seizoen aftrap’. Zodra wij daarover meer weten zullen we dit via website, nieuwsbrief en leiders communiceren.

Fijne zomervakantie en tot in september op de velden,

Technische commissie csv VIOD