VIOD verwelkomt record aantal nieuwe leden

VIOD verwelkomt record aantal nieuwe leden !

VIOD is hot! Tot nu toe hebben ruim 40 nieuwe leden zich aangemeld voor het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020. Nooit eerder in de 48-jarige geschiedenis van onze club hebben wij zoveel nieuwe leden mogen verwelkomen. En dan te weten dat de aanmeldingen nog steeds binnen stromen.

De nieuwe leden zijn voor alle geledingen binnen VIOD. De selectie van trainer Azzadine al Harchaoui wordt komend seizoen versterkt met maar liefst zeven nieuwe spelers. De nieuwelingen zijn Charif Boulaid (Kismet), Chengachi Redouan (vv De Dreef), Tycho van Houten (Kismet), Marco Rovers (Loosdrecht), Matthijs Rutting (UVV), Jente van der Tol (JO19) en Zegert Verhoef (geen club). De concurrentie wordt hiermee groter en dat is natuurlijk een positieve ontwikkeling.

Daarnaast komt er, met name door inspanningen van Joris Vlaanderen, een compleet nieuw 3e elftal. Dit jonge team is samengesteld uit deels bestaande VIOD spelers en deels nieuwe spelers die bijna allemaal een verleden hebben bij VIOD.

Ook mag VIOD een nieuw damesteam verwelkomen, het eerste senioren damesteam ooit bij VIOD. Voor dit team hebben we echter nog wel een paar dames nodig. Dus ben je een sportieve dame van 16 jaar of ouder en wil je graag tegen een balletje trappen, meld je dan aan bij VIOD. Dan kan via https://www.csvviod.nl/contact

Ook voor de diverse jeugdteams zijn er nieuwe aanmeldingen binnen gekomen en ook hier is nog plek voor meer nieuwe leden. Wees er echter snel bij want vol is vol.

Hierbij nog een woord van welkom aan alle nieuwe VIOD-leden en we hopen dat jullie een mooie tijd in Tienhoven mogen hebben. Gaat vast wel lukken!

Bestuur VIOD

https://www.instagram.com/csvviod/
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.