Van de Voorzitter………..

Beste Leden,

Wie had gedacht bij de start van de tweede seizoenshelft, dat seizoen 2019/2020 een zo abrupt en definitief einde zou kennen als nu het geval is en dat we met zijn allen, niemand uitgezonderd in een zo onwerkelijke wereld zouden belanden. Inmiddels ben ik zelf wel door mijn klussen op zaterdag heen en beraadt mij op de invulling van weer een voetbal loze zaterdag, waarvan er helaas nog velen zullen volgen. Dit is echter de minste van alle problemen waar we met zijn allen voorstaan, het is zaak met elkaar de rust te bewaren, gezond te blijven en met elkaar zo snel als mogelijk deze vervelende tijd achter ons laten.

Als bestuur hebben we er bewust voor gekozen even te wachten met informatieverstrekking. Algemene informatie omtrent uitstel en uiteindelijk afstel van deze competitie bereikt jullie echt wel via de diverse media. Daar hebben jullie ons niet voor nodig. Dit betekent echter niet dat wij in de tussentijd helemaal hebben stil gezeten. Inmiddels hebben we tweemaal via Skype vergaderd en dat gaat eigenlijk prima, het is zeker zo efficiënt maar mis je wel het persoonlijk contact.

Wij realiseren ons dat dit seizoen op zijn zachtst gezegd als een “nachtkaars” uit gaat, geen kampioenen, geen promoties (daarentegen ook geen kans op degradatie), geen toernooien, geen seizoen afsluiting, geen super saturdays, niets van dit alles. Wel hebben wij plannen gemaakt, dat wanneer de situatie het weer toelaat, wij het seizoen met zijn allen willen afsluiten. Over het hoe, wat en waar later meer, omdat het ook maar eens zo kan zijn dat dit pas met de start van een heel nieuw seizoen mogelijk is. De tijd zal het leren.

Onderstaand een update van de zaken die de afgelopen twee maanden zijn gepasseerd.

Medio februari berichte Azzadine ons, dat ondanks ons aanbod voor verlenging van zijn contract, hem een aanbod was gedaan door een andere vereniging wat hij niet kon weigeren. Wij betreuren dit zeer maar respecteren zijn keuze en hebben via diverse kanalen de zoektocht naar een nieuwe trainer ingezet. Na diverse gesprekken tussen de T.C, enkele selectiespelers en kandidaten is er een waardig opvolger gevonden om onze selectie aankomend seizoen naar een nog hoger plan te loodsen. Het contract zal aankomende week worden getekend, waarna we de trainer zullen presenteren

Dan nog een wisseling van de wacht. Wellicht bij menigeen wel bekend, maar na de ALV 2019 heeft Leen Heus aangegeven het voorzitterschap van mij te willen overnemen. Inmiddels loopt Leen al mee en pakt hij deze nieuwe rol hier en daar al fantastisch op. Ik ben ervan overtuigd dat we in Leen een meer dan competente voorzitter krijgen. In de aankomende ALV zal een en ander bekrachtigd worden en doe ik na 18 jaar een stapje terug.

Inmiddels zij wij ook gestart met een voorzichtige inventarisatie op het gebied van team indelingen voor het volgend seizoen voor zowel de jeugd als senioren. Wij gaan ervan uit dat niemand zijn of haar carrière op deze manier wil beëindigen en dat iedereen volgend seizoen lekker blijft voetballen. Mocht je onverhoopt (ik kan het mij niet voorstellen) toch andere plannen hebben, laat dit dan nu weten zodat we met indelen weten waar wij aan toe zijn.

Als laatste het onderhoud van onze velden. Nadat bekend was dat er dit seizoen niet meer gevoetbald gaat worden hebben wij met de gemeente overleg gevoerd om het onderhoud aan de velden vervroegd op te pakken. Inmiddels is de sproei installatie weer aangesloten en zijn de netten uit de doelen. Het onderhoud zal op korte termijn door de aannemer worden opgestart. Een heel, maar dan ook heel klein voordeeltje in deze situatie, dat de velden wat meer rust krijgen en het nieuwe gras gelegenheid krijgt tot een mooie mat uit te groeien, klaar voor seizoen 2020/2021.

Gevaar vanwege deze lange “zomerstop” is wel dat onze leden, maar ook anderen zich niet kunnen bedwingen op het veld te gaan voetballen. Heel begrijpelijk, maar wij willen jullie oproepen toch echt van de velden af te blijven nadat er onderhoud is uitgevoerd zodat we jullie volgend seizoen een mooie grasmat kunnen bieden.

Rest mij voor nu niets anders dan jullie allemaal;

Voetballers, leiders, trainers, barpersoneel, scheidsrechters, sponsoren en iedereen met een “oranje” hart zoals Peter (Kikkertje) zou zeggen, namens het gehele bestuur heel veel sterkte, geduld en vertrouwen toe te wensen.

Blijf gezond, let nu even niet op de bal maar op jezelf en op elkaar, we spreken elkaar zeker op korte termijn onder betere omstandigheden.

Namens bestuur,

Albert den Ouden

 

https://www.instagram.com/csvviod/
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.