VIOD JO 11-1 wint met ruime cijfers.

Op zaterdag 29 september speelden de jongens van VIOD JO 11-1 hun 2e wedstrijd van het nieuwe seizoen. De 1e was jammerlijk verloren dus het was tijd voor revanche.

Ze mochten om 11.45 uur spelen tegen en bij UVV. In het begin leek het erop dat het een lastige wedstrijd zou worden. Na wat rommelig uitverdedigen kon UVV al snel de openingstreffer scoren. Gelukkig blijven de jongens uitgaan van hun eigen kracht.

Ze gingen goed combineren en vonden elkaar makkelijker. Zeker via de zijkanten konden ze gevaarlijk worden. Zo ook bij het eerste doelpunt van VIOD. Ramses die de bal van links achter langs de lijn speelde naar Jake. Hij kon de bal naar de achterlijn brengen en voorgeven waar Julian stond te wachten. Julian had goed gezien dat Ole achter hem er beter voor stond en met een prachtig overstapje liet hij de hele verdediging van UVV zijn hielen zien. Ole stond dus geheel vrij en wist de bal in het doel te schieten. De andere doelpunten worden niet zo uitgebreid verteld, want het waren er gewoon te veel. Al snel na de gelijkmaker was het Ramses die wist te scoren uit een assist van Matthijs. Matthijs had deze dag veel pech. Hij schoot uit alle hoeken op goal maar wist alleen de paal te raken of de keeper stond op de juiste plek. Voor rust werd er nog door Jake en Julian gescoord. Ook verdedigend stond het goed. Tygo wist nog een bal van de doellijn te halen en zo een tegendoelpunt te voorkomen. We gingen met een 1-4 voorsprong de rust in.

Na de rust werd er gewoon goed door gevoetbald door de jongens van VIOD. Ze wisten dan ook snel uit te lopen naar een 1-8 voorsprong. De jongens van UVV hadden er geen geloof meer in dat het nog ging scoren en gaven het op. In het laatste kwart ging ook Stefan mee naar voren en wist ook hij zijn eerste 2 doelpunten te scoren van het seizoen. Nu heeft iedere speler al gescoord dit seizoen. Uiteindelijk is het 1-13 geworden voor VIOD.

Het spel wat we zagen was gewoon heel goed. Je ziet dat er veel vooruitgang is geboekt en dat de trainingen zijn effect hebben op het spel. Ze leren elkaar ook steeds beter kennen en weten hoe ze elkaar aan moeten spelen. Dit belooft nog veel moois voor de rest van het seizoen.

Door: Mark Verhoef

https://www.instagram.com/csvviod/
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.