VIOD JO 11-1 wint ruim van Papendorp

Zaterdag 6 oktober speelden de jongens van JO 11-1 een thuiswedstrijd tegen een team uit Papendorp. Er was door de coach al even gekeken naar de uitslagen van dit team. Het zou niet al te moeilijk moeten worden. Echter je weet het maar nooit.

Het zou een eentonige wedstrijd worden die gewonnen is door VIOD. Het werd maar liefst 19-0. Alle spelers hebben 1 of meerdere keren gescoord. Dit zijn geen fijne wedstrijden om te spelen. Niet voor de spelers, maar ook niet voor de schrijvende pers. Het spel speelde zich vooral af op de helft van de tegenstander. Zij bleven voor de goal staan en er was bijna geen ruimte om mooie combinaties of acties te maken. Er werd veel van afstand geschoten en die gingen er dan ook makkelijk in. Heel af en toe lukte het toch om via snel combinatie spel voor de keeper te komen en te scoren.

Er is vanaf deze wedstrijd wel iets nieuws voor de jongens. Na de wedstrijd worden er altijd penalty’s genomen. Na de genomen penalty moet de speler even naar de coach om door te geven wie hij de beste speler vond. Die speler met de meeste stemmen wordt “Man of the Match”. Uiteraard zal de coach, waar dat nodig is, het een beetje sturen. Het is de bedoeling om de jongens mondiger te maken en ze te leren kijken naar en waarderen van je teamgenoten. De 1e winnaar is geworden Matthijs Verhoef. Van harte gefeliciteerd.

Volgende week mogen de jongens tegen Elinkwijk. Hopelijk word dat een mooiere wedstrijd.

Door: Mark Verhoef

https://www.instagram.com/csvviod/
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.