VIOD JO 13-1 wint overtuigend

Zaterdag 18 november speelde JO 13-1 tegen VV De Meern. Dit leek op papier geen moeilijke wedstrijd. Maar goed hij moet wel eerst gespeeld worden. In de eerste helft werd er niet goed gespeeld. Er werd te weinig druk gezet. Hierdoor werd er weinig gecreëerd en kwamen er maar weinig kansen.

Het eerste echte wapenfeit was een schot van Daantje die op de lat belande. Even later was het toch raak. Fleur opende de score en vlak daarna was het Tommy die de score verdubbelde. De Meern kon geen kansen creëren waardoor Martin weinig te doen had. Martin en Chris zijn onze keepers die om en om een wedstrijd keepen. Op een paar kansjes na gebeurde er verder weinig in de eerste helft.

Tijdens de rust gaf de trainer aan wat er moest veranderen. Dit werd goed opgepakt en al snel liep de score op. Na eerst nog 2 goede reddingen van Martin en een bal op de paal van Tommy was het opnieuw Fleur die scoorde. Dit was op aangeven van Tommy. Tommy liet zich in de 2e helft veel meer zien dan in de 1e helft en zou uitgroeien tot man of the match. Bij de volgende 4 doelpunten was hij dan ook betrokken. Hij scoorde er zelf 2 en gaf 2x een assist. Tussendoor wist ook Luuk nog te scoren. Tommy miste zelfs nog een grote kans terwijl hij alleen voor de keeper stond. Zoals ik al eerder schreef stond Chris deze wedstrijd in het veld. Het hele team probeerde hem te laten scoren. Hij had al een paar kleine kansen gehad. Uiteindelijk wist hij vlak voor de tijd toch nog te scoren en bracht zodoende de einduitslag op 9-0 voor VIOD.

De 2e helft was duidelijk een stuk beter dan de eerste. VIOD JO 13-1 staat nu 3e, maar wel met 3 wedstrijden minder gespeeld dan de nummers 1 en 2. Jongens en meiden zet hem op en maak veel plezier met elkaar. Voor de ouders  is het prachtig om te zien hoe jullie met elkaar voetballen en omgaan.

Tekst: Mark Verhoef

https://www.instagram.com/csvviod/
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.